Upis za grupnu nastavu 2021/2022

Drugari! Od danas počnje upis za grupnu nastavu i trajaće do 26. septembra. Grupice počinju sa radom od 1. oktobra 2021. godine.

Formiraćemo grupu muzičkog zabavišta za predškolski uzrast (5 i 6 godina) i grupu za pripremu za polazak u muzičku školu ili sviranje instrumenta (7-8 godina) i dve grupe za pevanje (9-12 i 13-18). Grupe će se sastojati do najviše 6 učenika, časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od 45 minuta.

Aktivnosti na radionicama: pevanje, pisanje i čitanje nota, muzičke igre, zajedno muziciranje na različitim instrumentima, razvijanja raspona glasa i stabilnije intonacije, slušanje muzike, učenje osnovnih muzičkih pojmova, pisanje i čitanje nota, crtanje instrumenata sa povezivanjem njihovog zvuka. 

Cilj radionica: razvijanje glasa i sluha, osećaja za ritam i muzikalnosti. Razvijanje motorike. Rad na psihičkom i fizičkom razvoju deteta. Podsticanje kreativnosti i ljubavi prema muzici i muzičkim instrumentima, kao i zajedničkom muziciranju i učestvovanju u kolektivnom radu. Svi zainteresovani članovi mogu da se jave do 26. septembra na 064 173 9565.

 

Pošaljite upit

    Podeli:

    Leave a Reply